NOUA GENERATIE DE IMPLANTURI PENIENE Rigicon INFLA10®

Rigicon oferă proteze peniene gonflabile din trei piese Infla10® pentru bărbații care au nevoie de intervenție chirurgicală pentru a trata disfuncția erectilă (DE). Infla10® este indicat pacienților care suferă de DE (impotență) cronică organică și candidați potriviți pentru implantarea protezei peniene.

Protezele Rigicon Infla 10® poarta dupa ele garantie internationala, astfel in cazul in care o persoana schimba tara de resedinta si apare o problema cu dispozitivul acesta va fi inlocuit gratuit (costurile de spitalizare nu sunt incluse) de catre reprezentantul local Rigicon. In cazul de fata reprezentantul Rigicon in Romania este compania Genodynamic SRL.


Modelul Infla10® Anatomical eXpansion (AX), pe lângă extinderea convențională a circumferinței, oferă și extinderea lungimii. Infla10® este în prezent singura proteză peniană gonflabilă de pe piață care poate oferi extinderea lungimii cu cilindri acoperiți cu hidrofil. Cilindrii de expansiune în lungime au potențialul de a vă ajuta să beneficiați de anatomia penisului în întreaga sa capacitate. Protezele peniane gonflabile acționează ca un „expansor de țesut”, iar Infla10® AX va compensa lungimea suplimentară care poate fi câștigată după implantare. În plus, cilindrii AX au potențialul de a minimiza riscul de „defect Concorde” care poate apărea în cazul cilindrilor subdimensionați sau cu cilindrii de expansiune fără lungime. Consultați-vă medicul de specialitate pentru a înțelege dacă sunteți un candidat potrivit pentru implantarea unui cilindru AX.


Modelul Infla10® NarrowBody™ este conceput special pentru pacienții cu anatomii mai mici sau compromise. Diametrul cilindrului NarrowBody™ este mai mic decât cilindrii X și AX, permițând pacienților cu camere erectile (corpii cavernosi) compromise/fibrotice să fie compatibili cu o proteză peniană gonflabilă.

Pentru mai multe informatii puteti vizita website-ul dedicat pacientilor la adresa implantpenian.genodynamic.ro