Despre noi

GENODYNAMIC a fost înființată în anul 2009 ca o firmă de consultanță si management în domeniul medical. Din 2013 a devenit reprezentantul în România al Boston Scientific pentru toate ariile terapeutice (cardiologie, electrofiziologie, intervenții vasculare periferice, gastroenterologie, pneumologie, urologie și ginecologie).

medical distributor romania

Dezvoltarea cu succes a afacerii, atingand un nivel de vanzari de 5 mil. USD in doar 7 ani, a permis infiintarea de catre Boston Scientific a entitatii proprii locale in Romania, respectiv Boston Scientific Romania SRL. Ca urmare, GENODYNAMIC si Boston Scientific au agreat transferul afacerii catre entitatea locala, devenind efectiva in aprilie 2020. GENODYNAMIC continua sa ramana partenerul logistic al Boston Scientific, pe parcursul derularii contractelor in vigoare.

Continuand traditia de a parteneria cu producatori inovatori de echipamente si dispozitive medicale, GENODYNAMIC ramane reprezentantul exclusiv in Romania al: Echolight – Italia, Sonoscanner – Franta, Rocamed – Monaco, Seplou – SUA, Hyperphotonics – Italia, Endomed – Germania, etc.

Misiunea GENODYNAMIC ramane in continuare de a aduce in Romania tehnologii inovatoare pentru a creste calitatea serviciilor si interventiilor medicale iar investitia in educatia medicala continua este parte importanta a acestei misiuni.

GENODYNAMIC este membru AmCham din 2017, facand parte din Grupul de lucru pe Sanatate din cadrul AmCham.